vineri, 30 iunie 2017

La mulți ani Dacia Plant!

Cu toții ați auzit despre Dacia Plant, acest fapt e sigur, dar știați că împlinesc 15 ani de activitate? Mie nu mi-a venit să cred, cât de repede trece timpul..
Pentru cei ce, din întâmplare, nu au auzit de Dania Plant, eu recomand cu multă căldură si siguranță, deoarece produsele sunt 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și au o cantitate mare de substanță activă! Ce ați putea vrea mai mult?
Despre campanie în sine aș putea spune că s-a înființat în 2002, 15 ani de atunci, wow! S-a înființat cu scopul unor oameni inspirați și determinați de dorința de a dovedi lumii întregi că produsele naturale sunt cele mai eficiente și pot ajuta în orice problemă de sănătate! Un plus este faptul că fabrica în care sunt produse aceste suplimente respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente.
Pe site-ul celor de la Dacia Plant veți găsi numeroase oferte, dar cel mai interesant este faptul că medicamentele sunt așezate pe categorii. Foarte drăguț din partea lor să facă o categorie specială pentru copiii cu vârste între 0 și 6 ani, numită "Îngerașul", deoarece "copiii sunt fragili, delicați și au nevoie de soluții blânde de îngrijire". Pe acest site veți găsi, pe lângă medicamente, alimente din cele mai proaspete fructe, fără conservanți și fără coloranți, precum: sucuri, deulcețuri și gemuri.
Pe cei de la Dacia Plant îi puteți găsi și pe facebook, și vă îndemn să faceți acest lucru pentru a afla mai multe detalii atât despre ei și activitatea lor, cât și despre faptul că ei au pregătit un concert pentru a sărbători cei 15 ani!
Concertul va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, pe 2 iulie 2017, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se află și trupa Phoenix.
Deci, pe lângă că au produse de calitate, mai au și gusturi muzicale bune!! Fie că sunteți din Brașov sau nu, eu zic că nu merită ratat un concert Phoenix!
La câți mai mulți ani productivi, Dacia Plant! Imediat sărbătorești și majoratul. De abia aștept să văd ce se va organiza atunci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mai mult ca perfect

Sezonul 7 din Game of Thrones a inceput, așa că maratonul de GoT trebuie pregătit! Da, GoT e unul dintre serialele mele preferate. Înain...